Tojásból II.
Elkészítés: attól függ, mi van a hűtőben, hány
embernek szeretnénk előállítani, és milyen napszakban és alkalomból valamit
Tehát a blog tartalma is mutatja, nem a Bayerische
Motor Werke legfrissebb, vagy legrégibb megoldásait szeretném taglalni.
Az ilyen és ehhez hasonló ötletek akkor kerülnek
elő, amikor az ember fia vagy lánya a hűtőt kinyitva azon agyal, hogy a
rendelkezésre álló maradékokból hogyan lehetne egy lehetőleg ínycsiklandó, de
legalább is finom étket előállítani.
Kettőnknek kellett összedobni egy kis vacsit.
Legutóbb benézve a hűtőbe láttam, hogy van:
- kolbászvég
- felvágott maradék
- némi paprika
- fél hagyma
- 3 tojás
- egy kis kék sajt és persze
- a konzerv készlet nehéz időkre…
Akkor pirítsuk meg, ...
A hagymát, a felvágott- és kolbászdarabokkal kicsit megpirítottam.
Majd a paprikával és egy babkonzerv tartalmával tovább pároltam (a babkonzerv levét nem öntöttem rá!)
Végül ráöntöttem a három felvert tojást,
elkevertem, és íme az eredmény, kék-sajt törmelékkel és rozskenyérrel tálalva:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése