A taposómalom eléggé be tudja szűkíteni a reggeli lehetőségeit, azonban a hétvégék sokszor - főként, ha figyelünk egy kicsit - ellensúlyozhatják a rohanó hétköznapokat.
Egy hűvösebb őszi reggelen eszembe jutott, hogy milyen jó lenne egy kis grillkolbász: kívül roppanós, belül szaftos...
Hát előkaptam a szendvicssütőt, és nekifogtam egy próbának.
Persze milyen atom cucc úúúú.... nem csak egy remekbe szabott, 4 szendvics készítésére alkalmas technika. Ezeket a kis huncutokat pedig félbe vágtam, és már mehettek is a forró fémre.
Figyelem: némi zsiradék nem árt alá, mert megéghet, így én egy kis margarin mellett döntöttem.
Nem zártam le, csak rácsuktam a tetőt!
Aztán, ahogy sültek a kolbászkák, előjött néhány kreatív ötlet, és már kutattam is a hűtőben. Jöhet némi sajt, paradicsom és nálam egy kis hagyma, hadd piruljanak együtt a kolbászokkal
Ezek után pedig nem kellett más, csak némi idő és türelem. Aztán - mivel a konyha már megtelt finom illatokkal - nagyon csak korgó gyomorral vártam az eredményt. Úgy gondolom, jól sikerült.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése