Sült oldalas hagymás burgonyával
Ahogy mindíg a hétvége most is munkával teltek, így ismét egy nagy adag étel került a sütőbe. Sztori meg mesélés nem, most nem jár hozzá, sajnos ez most elég szűkös időszak....
A hús:
Majdnem két kiló oldalas került a tálba.
Fűszerezésnek: só, bors, fokhagyma, vegeta
Hogy ki ne száradjon sertészsír és némi víz
Az oldalast egyenlő darabokra vágtam fűszereztem, lefedtem majd a sütőben tettem. 175 C-on sütöttem majdnem 3 órát.
Időközben meghámoztam és összekockáztam a kicsit több, mint 2 kg krumplit amit lassan megfőztem. A főzővízbe tettem némi sót.
A krumplit, miután megfőtt, hagytam "száradni" és miután kihűlt olívaolajban pirított hagymával kevertem össze.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése