Csirkéből a sütőben - variációk II. - Sült csirkecomb bulgurral
Kezdhetném ismét úgy a gondolatmenetet, hogy alig volt időm, meg megy az építkezést stb-stb. Ezek már elpufogtatott frázisok. Naszoval álltam a bevásárlóközpont húspultjánál este 6 körül, néztem az igazából szélesnek és szépnek mondható választékot. Aztán végiggondoltam a lehetőségeimet és a relatíve gyorsan elkészülő csirke mellett döntöttem.
Pakolás és irány haza, gyerekek zaja fogad, ahogy belépek kezdődik az esti menet.
Bedobtam a pakkot a sütőbe - ennél sokkal egyszerűbb nincs - aztán megy a menet tovább.
Fogtam a csirkecombokat és beletettem a sütőtálba, majd fűszereztem: vegeta, bors, fokhagyma.
Így mehetett is a sütőbe, majdnem két órát töltött bent 175 C-on.
Íme az eredmény:
Bekerült a fuga
Köret: bulgur
Ezt nem részletezném túlzottan, ebben a bejegyzésben taglalom
Íme az eredmény:
Én uborkával fogyasztottam.
Jó étvágyat!
Megjegyzések
Megjegyzés küldése