Csirkéből a sütőben - variációk II. - Sült csirkecomb bulgurral

 Csirkéből a sütőben - variációk II. - Sült csirkecomb bulgurral

 


 

Kezdhetném ismét úgy a gondolatmenetet, hogy alig volt időm, meg megy az építkezést stb-stb. Ezek már elpufogtatott frázisok. Naszoval álltam a bevásárlóközpont húspultjánál este 6 körül, néztem az igazából szélesnek és szépnek mondható választékot. Aztán végiggondoltam a lehetőségeimet és a relatíve gyorsan elkészülő csirke mellett döntöttem.

Pakolás és irány haza, gyerekek zaja fogad, ahogy belépek kezdődik az esti menet. 

Bedobtam a pakkot a sütőbe - ennél sokkal egyszerűbb nincs - aztán megy a menet tovább.

Fogtam a csirkecombokat és beletettem a sütőtálba, majd fűszereztem: vegeta, bors, fokhagyma.

Így mehetett is a sütőbe, majdnem két órát töltött bent 175 C-on.

Íme az eredmény:


Közben azért készül az új konyha:


Bekerült a fuga

Köret: bulgur

Ezt nem részletezném túlzottan, ebben a bejegyzésben taglalom  


Íme az eredmény:


Én uborkával fogyasztottam.


Jó étvágyat!


Megjegyzések