Noshát... én is kivettem kicsit a nyári szünetet, igen-igen persze, nyáron sem szokták szünetre küldeni a konyhájukat az emberek, de egy kis lustálkodás megengedett ugyebár.
Mindamellett munkából - ahol is szintén nem keveset ülök a gép előtt - is kell a kikapcs, ahol kikapcsolom a gépet, leteszem az egeret.
Ez meg is történt, voltak szép napok, nagy kihívások, sajnos kellemetlenek is.
A kellemetlent kihagynám, olyat mindenki tudna írni...
Tehát: Balaton-kör bringával, éjszaka, alig több, mint 10 óra alatt, egy jó baráttal; némi idő a szűkebb és tágabb családdal a Balatonnál vagy a Duna parton, egy nagy asztal, vagy csak egy hűtőtáska körül stb - stb. Ezek képeit mellőzöm, mégis csak egy recept blog...
Ilyenkor persze gyakran nyúl az ember a jól bevált receptekhez, mint a Baconnel bélelt őzgerinc töltve
Ezt a finom falatot a strandra vittük magunkkal.
És - mivel Magyarországon vagyunk - mindent be lehet panírozni, ezt is
Aztán persze jöhetnek a bográcsos ízek is, mint a pásztortarhonya, a pörköltek és paprikások.
Illetve jöhet a paprikás krumpli is
Azt hiszem itt egy végtelen sor venné kezdetét, de a fenti pár példa után megállnék.
Jönnek majd az új receptek, vagy klasszikusok újratöltve:
pl.: Sült csirkecomb bulgurral.
Mindamellett munkából - ahol is szintén nem keveset ülök a gép előtt - is kell a kikapcs, ahol kikapcsolom a gépet, leteszem az egeret.
Ez meg is történt, voltak szép napok, nagy kihívások, sajnos kellemetlenek is.
A kellemetlent kihagynám, olyat mindenki tudna írni...
Tehát: Balaton-kör bringával, éjszaka, alig több, mint 10 óra alatt, egy jó baráttal; némi idő a szűkebb és tágabb családdal a Balatonnál vagy a Duna parton, egy nagy asztal, vagy csak egy hűtőtáska körül stb - stb. Ezek képeit mellőzöm, mégis csak egy recept blog...
Ilyenkor persze gyakran nyúl az ember a jól bevált receptekhez, mint a Baconnel bélelt őzgerinc töltve
Ezt a finom falatot a strandra vittük magunkkal.
És - mivel Magyarországon vagyunk - mindent be lehet panírozni, ezt is
Aztán persze jöhetnek a bográcsos ízek is, mint a pásztortarhonya, a pörköltek és paprikások.
Azt hiszem itt egy végtelen sor venné kezdetét, de a fenti pár példa után megállnék.
Jönnek majd az új receptek, vagy klasszikusok újratöltve:
pl.: Sült csirkecomb bulgurral.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése